Які підприємства Рівненщини «кришуватиме» місцева влада

У Рівному відзначили кращі підприємства області за підсумками обласного конкурсу якості продукції, товарів, робіт та послуг «Лідер якості Рівненщини»

Цьогоріч нагороди отримало 40 підприємств з усієї області. Вручили їх заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, голова Обласної ради Микола Драганчук та начальник Депертаменту економічного розвитку та торгівлі Костянтин Мокляк.

Як відзначив Ігор Тимошенко, нині складається така економічна та політична ситуація, в якій розвивати приватне підприємництво не так вже й легко:

Наш споживач стає ще більш вибагливим. Якщо ми хочемо експортувати свою продукцію на європейські ринки, там ще складніше і сертифікувати продукцію, і підготувати належним чином цю продукцію для європейського споживача. І тому це ваша велика заслуга.

Також і Ігор Тимошенко, і Микола Драганчук відзначили, що готові допомагати та підтримувати підприємства, підставляти плече та «кришувати» у рамках законодавства.

Зазначимо, що серед підприємств, які відзначили, є й такі відомі рівнянам як «Сталь-М», «Акорд-С», «Рівень», «Реноме» та інші.

Також цікавим фактом є те, що участь у конкурсі дозволить підприємствам маркувати свою продукцію логотипом Конкурсу «Лідер якості Рівненщини».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень