Які іграшки мають бути в домі, де щойно з’явився малюк (ФОТО)

Придбати найкращі забавки на будь-який смак і гаманець можна в одному магазині

Новоспеченим батькам не обійтися без іграшок для новонароджених.

Малятам необхідно більше дізнаватися про світ, що їх оточує, і вчитися орієнтуватися у ньому. Вони повинні розвивати слух, зір і тактильні відчуття.

У цьому малюкам допомагають спеціальні іграшки.

Це різноманітні брязкальця і прорізувачі, підвіски та мобілі для дитячих візочків, автокрісел і ліжечок, розвиваючі та ігрові килимки, а також іграшки для сну і ходунки, які стануть у пригоді вже на першому році життя.

Правильні іграшки для дітей: якими вони мають бути?

По-перше, товари для немовлят повинні підбиратися чітко за віком. На етикетці до кожного товару вказується вік дитини, для якої він призначений.

Брязкальце і прорізувач для зубів - це перший та основний аксесуар для малюка

Це не просто іграшка, а найперший інструмент для розвитку нервової системи та органів чуття, адже вона впливає на фізичну та емоційну сфери. Прорізувач поєднує в собі дві функції: сприяє швидкому прорізуванню зубів і є цікавим предметом для гри, а взаємодія з брязкальцем - початковий етап навчання дитини.

При цьому рекомендовано купувати багатофункціональні моделі, які можна використовувати по-різному. Наприклад, брязкальце повинне кріпитися не лише на руку, але й на візочок або ліжечко. Також дитині буде цікавий прорізувач-гризун у формі тваринок. А от вибираючи музичні варіанти, треба звернути особливу увагу на гучність та мелодійність звуків, які видає іграшка, щоб дитина не злякалася.

Перші іграшки малюка не повинні володіти неприємним, хімічним запахом. Віддавайте перевагу брязкальцям, які виконані з натурального матеріалу (наприклад, дерев'яним).

 

Придбати такі можна на сайті Pampik.com. У цьому магазині ви знайдете безліч якісних іграшок для немовлят за дуже приємними цінами.

Серед товарів, які пропонує для новоспечених батьків Pampik.com, також різноманітні розвиваючі та ігрові килимки (а ще – килими-пазли та масажні килими для немовлят), іграшки для візочків та автокрісел, мобілі на дитяче ліжечко, ходунки, стрибуни і віжки, розвиваючі та іграшки для купання малечі, а також вликий вибір іграшок для сну (іграшки-грілки, іграшки з білим та рожевим шумом, іграшки-нічники, комфортери) та спеціальні ящики для зберігання дитячих забавок.

На сьогодні у магазині Pampik.com діють суперзнижки – від 20 до 65% на різні категорії товарів:

  • -20% на книжки та іграшки Tiny Love
  • До -25% на прорізувачі та іграшки для купання Oli&Carol
  • До -28% на розвиваючі іграшки Fisher-Price
  • До -35% на іграшки Happy Snail
  • До -60% на іграшки, конструктори і телескопи Navir, Premium Toys, K'Nex
  • До -65% на фігурки та ігрові набори

Термін дії акцій – обмежений, тож не зволікайте з покупками для найрідніших.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень