Які дороги на Рівненщині зробили європейськими у 2020 році

Відновлювали автошляхи за принципом маршрутизації

Протягом року на Рівненщині відновили близько 90 км місцевих доріг. Це майже пів сотні ділянок у різних районах області.

Будівництво і реконструкцію автошляхів проводили за принципом маршрутизації. Пріоритетними були ті, що пролягали до об’єктів соціальної сфери, зокрема, шкіл, лікарень і туристичних об’єктів області, розповіла під час онлайн брифінгу заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Серед таких – 7-км ділянка до туристичного магніту області – Базальтових стовпів (ця дорога веде ще й до опорної школи та місцевої амбулаторії), а також 9,5 км дороги до Кам’янського ліцею, що в Березнівському районі.

Туристична перлина Рівненщини "Базальтові стовпи"

У 2020 році за рахунок субвенції з держбюджету до місцевих спрямували понад 556 млн грн.

Між тим, лише дві дороги та один міст стали перехідними, тобто будуть добудовані на початку наступного року. Причина – у коригуванні проєктно-кошторисної документації, зазначила Людмила Шатковська.

У Рівненській ОДА нагадують, що цьогоріч в області відновлять майже 190 кілометрів доріг, серед яких рекордна кількість державних автошляхів – 116,8 км. Це більше, ніж загалом за останні чотири роки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень