Які спеціалісти нині є найбільш затребуваними в країні: коментар Міносвіти

У пріорітеті - робітничі спеціальності

В Україні триває вступна кампанія до вищих навчальних закладів та професійних училищ. Міністерство освіти і науки України повідомило, які спеціалісти нині є найбільш затребуваними в країні.

Заступник очільника МОН Михайло Винницький в ефірі національного телемарафону зауважив, що у пріоритеті для країни – професійно-технічна освіта. І додав, що державі потрібні люди, які працюють руками.

Зокрема, мовиться про слюсарів, електромонтерів, зварювальників тощо. Винницький уточнив, що державі потрібні фахівці, які почнуть відновлювати її вже зараз і робитимуть це впродовж наступних років.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень