Які речі не можна віддавати, щоб не накликати хвороби та бідність: народні прикмети

Як віддати свої речі без шкоди для себе

vinnichina.info

Чому не можна віддавати свої речі іншим людям

Одним з найпоширеніших способів позбавлення від речей - це віддати його нужденним. Відповідаючи на питання про те, чи можна віддавати свої речі, народні прикмети говорять категоричне: «Ні». 

Вся справа в тому, що віддаючи що-небудь нужденному, ви разом з одягом даруєте і своє благополуччя, а натомість можете отримати хвороби, нещастя і навіть психічні розлади.

Між людиною і одягом, який вона носить, існує енергетичний зв'язок. Якщо віддати свою річ комусь, то ви разом одягом віддаєте частину своєї енергетики.

Саме через сильний духовний зв'язок з одягом в старовину на речі робили привороти і пристріти - така практика серед чорних магів зберігається і зараз.

Як правильно віддавати свої речі

Якщо ви все-таки хочете поділитися своїм одягом, обов'язково виперіть його. В ідеалі - з порошком в машинці, а потім окропіть святою водою і, запалюючи церковну свічку, прочитайте молитву над пакетом з речами.

Таким чином у вас вийде очистити зібране від своєї енергетики і не накликати на себе неприємності.

Особливий ритуал потрібно проводити і з взуттям - крім ретельного миття з порошком важливо посипати черевики сіллю або покласти її всередину взуття, використовуючи в якості тари полотняні мішечки.

Наші предки говорили, що через п'яти проходить енергетика людини, тому все, що ви одягаєте на ноги, має з вашим ментальним тілом особливий зв'язок.

Що ніколи не можна віддавати з дому

Серед речей, які не можна віддавати задарма, не тільки одяг і взуття, а й багато інших предметів:

  • матраци, подушки, ковдри, постільна білизна;
  • нижня білизна, майки, піжами;
  • кепки, капелюхи, хустки;
  • гаманці, сумки, портмоне.

Тобто, вам потрібно запам'ятати - все, що торкається вашої голови, голого тіла, ніг і грошей, ні в якому разі не можна віддавати іншим людям.

Якщо вже дуже хочеться - очищайте предмети за запропонованою нами технологією.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень