Які послуги у рівненському ЦНАПі досі недоступні через війну

Найбільше тут очікують відновлення роботи з реєстрами речових прав

У Рівненському ЦНАПі відновили надання практично усіх послуг, які були обмежені з початку вторгнення агресора. Серед найбільш затребуваних – паспортні послуги, зокрема виготовлення ID-карток.

Наразі попередній запис у ЦНАПі не працює, але за один день паспортний відділ опрацьовує близько сотні звернень, і загалом працює на 50% ефективніше, ніж у довоєнний період.

Відновилися й послуги щодо реєстрації бізнесу, у повному обсязі надають соціальні послуги й найбільше очікують на відновлення роботи з реєстрами речових прав.

А от змінити реєстрацію місця проживання під час воєнного часу неможливо, цю послугу не надають. Проте довідки про місце проживання чи адресні картки – видають.

До слова й рівняни, які у своїх квартирах поселили переселенців можуть оформити допомогу на оплату комунальних послуг, по 450 гривень за одну особу на місяць. У березні в ЦНАП за такою компенсацією звернулися 200 містян.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень