Які подарунки не можна приймати від свекрухи, щоб не притягнути нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Стосунки зі свекрухою і без того непроста «кухня», а якщо вірити у прикмети, то важливо знати, які подарунки краще від неї не приймати.

Згідно з прикметами, не можна приймати від свекрухи вживані речі. Вони накопичують чужу енергетику. І простим доторком невістка може перейняти особливості мами чоловіка, у неї погіршиться характер, що почне руйнувати шлюб.

Негативно вплинути на життя невістки можуть шарф, хрест, сільничка та ножі. Усі ці предмети з рук свекрухи впливають на погіршення чи то стосунків з оточенням, чи то матеріального становища, або ж принесуть біду.

Свекруха не повинна дарувати рушник. Є прикмета, згідно з якою, такий подарунок призведе до хвороб і загострення хронічних недуг.

Не варто приймати від свекрухиу подарунок нижню білизну. Це, згідно із прикметами, притягує зради у подружнє життя.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень