Які номери квартир залучають щастя й багатство: перевірте за списком

Існує думка, що певні номери квартир і будинків здатні притягувати щастя, кохання й достаток

Нумерологи рекомендують уважно та серйозно ставитися до цифр, оскільки вони несуть у собі певну енергетику. Тому варто обов’язково перевірити, яку енергію має номер вашої оселі.

Це доволі просто – якщо у вас номер квартири від 1 до 9, то можна читати тлумачення цифр у списку нижче. Якщо у вашої квартири номер складається з двох або більше цифр, то треба їх скласти, щоб вийшло однозначне число. Наприклад, номер квартири 345, складаємо – 3+4+5=12, 1+2=3. Отже, ваше число – 3.

Що означають номери

  • 1 – у квартирі з таким номером добре жити творчим людям, які з легкістю зможуть реалізовувати свої творчі проєкти та отримувати великі кошти за них. Але слабкі мешканці житла можуть страждати від впливу шкідливих звичок – тютюн, алкоголь, ігроманія тощо.
  • 2 – такий номер квартири приносить щастя, гармонію і кохання всім мешканцям. Ця квартира підійде для створення міцної та щасливої родини, в такій сім’ї завжди пануватимуть мир і злагода.
  • 3 – мешканці цієї квартири повинні розвивати свої творчі здібності, тоді вони досягнуть неабиякого успіху в житті. Жителям такого помешкання варто не брати і не давати в борг, щоб не мати проблем із грошима.
  • 4 – у цій квартирі завжди пануватимуть гармонія і спокій. Четвірка не принесе великого багатства, але й проблем із грошима не буде.
  • 5 – такий номер помешкання принесе багато радості та щастя своїм мешканцям. П’ятірка має потужну енергетику, тому може залучити великі гроші, якщо людина буде до цього готова.
  • 6 – таку оселю можна назвати житлом заможних людей. Ті мешканці, які житимуть у цій квартирі, завжди матимуть великі прибутки, гроші самі тектимуть їм до рук.
  • – цей номер приноситиме щастя та гармонію в родинні стосунки, квартира також підходить для інтровертів, які не люблять галасу й метушні.
  • 8 – такий номер приноситиме мешканцям те, що вони дають іншим. Якщо люди добрі, чесні та щедрі, життя даватиме їм купу можливостей і шансів для щастя, вони будуть успішними й багатими. А якщо мешканці восьмої квартири злі, нечисті на руку, заздрісні, то й у відповідь отримуватимуть купу проблем і брехні.
  • 9 – це номер квартири багатіїв. Якщо ви хочете жити в достатку, тоді вам неодмінно треба переїжджати до помешкання з таким номером. Дев’ятка даруватиме мешканцям оселі купу можливостей, щоб вони могли реалізуватися у цьому житті на повну.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень