Які монети притягують багатство та удачу: народні прикмети

Прикмети про щасливі монети

olx.ua

Наші пращури вважали щасливими ті монети, на яких є щербинка або пошкоджені краї. Якщо ви знайшли таку монету, її потрібно покласти в гаманець і не витрачати. Вона, за повір’ям, допоможе вам збільшити ваші доходи.

Здавна вважаються щасливими монетки, які мають отвір. До таких відносяться китайські юані, деякі песети Іспанії, та в принципі, яка завгодно монетка з отвором.

Якщо у вас є кілька монеток із отвором, потрібно зв’язати разом три монети за допомогою стрічки чи нитки червоного кольору і зберігати їх у своєму гаманці.

Існує у прикметах поняття нерозмінного п’ятака. Причому, це не обов’язково повинні бути саме п’ять копійок – монетка будь-якого номіналу може називатися так, головне, щоб вона мала особливе значення і була для вас пам’ятною. Такий «п’ятак» стає із часом сімейною реліквією, що передається з покоління в покоління.

Монету-талісман радять постійно носити із собою і не показувати її оточуючим. Також щасливу монету радять зберігати окремо від паперових грошей.

У жодному разі не можна витрачати свою «щасливу монету» навіть в самій кризовій ситуації.

Езотерики кажуть, головне - щиро вірити в те, що грошовий талісман дійсно вам принесе удачу і достаток, тоді він спрацює найкращим чином і ви помітите ефект дуже швидко

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень