Які люди схильні до сексуальної залежності від партнера

Відповідь сексолога

Фото з сайту "Чай з лимоном"

Чому деякі люди не схильні до сексуальних залежностей, тоді як інші, навпаки, піддаються їм? Є три головні чинники, які сприяють формуванню такої залежності, розповіла сексолог Олена Голоцван.

Фактор спадковості

Вчені довели існування спадкового фактора. Іншими словами, у людей, які схильні до певних залежностей, виділяється недостатньо речовин, які ми називаємо гормонами задоволення — ендорфінами. Таким чином, такі люди змушені досягати задоволення будь-якими можливими шляхами, щоб компенсувати дефіцит цих гормонів.

Низька самооцінка

Людина, схильна до залежності, не може полюбити себе, у неї низька або «плаваюча» самооцінка. Вона залежить від думки навколишніх і постійно потребує отримувати якісь бонуси від них, підтвердження, що вона правильно все робить. Все це називається загальною назвою: комплекс неповноцінності.

Дефіцит задоволення

Людина біжить за цим задоволенням і прагне його отримати. Якщо ми говоримо про сексуальну залежність, то вона робить все можливе, щоб отримати задоволення не стільки від сексу, скільки від оцінки партнера того, що секс з нею був найкращим.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень