Які деталі одягу зіпсують вигляд після 40 років

Вони додадуть візуально віку

Землисті і болотні кольори

Коричневий, землистий, сірий, болотний і оливковий кольори личать невеликій кількості жінок і до 40 років. А після цієї вікової межі - тим паче. Вони роблять обличчя блідим, наче у хворого, старять. Тож краще їх не носити. А якщо вже несила відмовитися, то додайте в образ бежевий чи персиковий шарф, щоб зменшити негативний вплив цих кольорів. 

Темний образ

Чорний колір не на всіх виглядає ефектно. Адже темні відтінки старять, а світлі молодять. Тому, щоб образ був стильним, не одягайтеся в усе чорне, коричневе, темно-вишневе, бордове, темно-синє тощо, а поєднайте ці кольори зі світлими відтінками.

Балахон

Така сукня личить лише молодим і худеньким. А після 40 років вона лише візуально збільшить вагу і вік. 

Весь одяг у тон

Коли блузка, штани, сумка, туфлі та біжутерія підбираються в тон, образ підкреслюватиме ваш вік, і несмак. А ще ви будете виглядати невиразно і сіро. Тому додайте яскраві акценти за формулою: на яскраву базу — спокійний відтінок, на спокійну — яскравий.

Глухий комір

Светри з коміром, який повністю приховує шию, личать лише довгошиїм жінкам. Замініть його на V-подібний виріз. Він і шию візуально зробить довшою, і груди підкреслить.

Унісекс

Після 40 років чоловічі речі у гардеробі жінки виглядатимуть недоречно. Тож з них можете залишити, хіба, джинси й унісекс-сорочку або футболку. Але щоб виглядати жіночно, підперезуйтеся або заправте сорочку в штани. Ще можна додати аксесуари (від ременів і хусток до шпильок і брошок), які допоможуть бути жіночнішою.

Стиль «гонитва за молодістю»

Це неонові речі, футболки з мультяшними принтами, декор зі стразів і паєток, рвані джинси. Одяг у молодіжному стилі не молодить, а старить жінку за 40. Та й виглядає він безглуздо. 

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень