Які аксесуари допоможуть дорого виглядати: список того, що треба мати кожній дівчині

І ви будете у центрі уваги

Наш одяг чи аксесуари можуть багато розповісти про наш спосіб життя та стиль.

Аксесуари є важливою частиною наших образів, адже саме вони влучно доповнюють їх. Найголовнішими аксесуарами модниць є: окуляри, годинник та сумка.

Важливо, щоб ці речі не були занадто дешевими, адже вони лише псуватимуть образ.

Окуляри

Щодо окулярів, то тут варто звернути увагу на те, що дешеві вироби не захистять вас від ультрафіолетового світла. Краще придбайте трохи дорожчу модель, якою ви з радістю будете користуватися багато років.

Годинник

Наручний годинник – це базовий аксесуар, який прослужить вам багато років. Він ніколи не виходить з моди, тож завжди актуальний. Зараз найбільш популярними є годинники металевого кольору з квадратним циферблатом. Краще придбати модель за доступною ціною, аніж ходити з підробкою від Cartier. 

Сумка

Скільки б у вас сумок не було, постарайтеся мати в гардеробі єдину модель з якісного матеріалу класичного кольору, яка підійде під усі ваші образи. Це має бути мінімалістична модель на плече чи руку, без зайвих деталей.

Джерело: 24 Канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень