Які 5 речей треба встигнути зробити до Нового року, щоб залучити гроші й удачу

Прикмети, які допоможуть позбутися негативу

Зовсім мало часу лишається до Нового року-2023. Щоб рік Чорного Кролика був для вас успішним, до свята треба правильно підготуватися.

Кролик найбільше не любить безладу, тому у домі треба провести генеральне прибирання і позбутися речей, які накопичують негатив.

Що потрібно викинути з дому до Нового року

  • Розбиті чашки, тарілки, дзеркала

Перше, що треба зробити, це – викинути розбиті речі, бо вони впливають на ваше матеріальне становище. А за тиждень до Нового року постеліть нову скатертину.

  • Одяг, який захаращує все ваше життя

Якщо ви за рік ні разу не одягли річ, це означає, що ви її вже ніколи не будете носити. Речі вбирають всю нашу енергетику, настрій, здоров'я. Все, що не приносить вам позитивних емоцій, треба викинути на смітник або віддати нужденним. Не збирайте мотлох у своїй шафі в Новому році, щоб не втратити здоров'я.

  • Недогорілі свічки

Свічки володіють особливою енергетикою, тому їх часто використовують у релігійних та магічних ритуалах. Перед Новим роком варто позбутися від напівзгорілих свічок. Вони можуть негативно впливати на будинок, що призведе до сварок та розчарувань в новому році.

  • Безлад на балконі та у комірці

Передивіться все, що ви накопичили за рік. Посортуйте, поскладайте у коробки, чим користуватися не будете – викиньте. Такі непотрібні речі закривають від вас грошові потоки й крадуть всю вашу удачу.

  • Подарунки

Якщо у вас є речі, які вам подарували, але ви ними не користуєтеся і вони не приносять вам позитивних емоцій, позбудьтесь їх. Звільніть свій простір для нових речей, аби перед Новим роком ваша оселя наповнилася затишком, теплом і новою позитивною енергетикою.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень