Яке море мешканцям Рівненщини ближче?

Ви будете здивовані

Ресурс Мап’яр представив цікаву мапу доступності морських курортів для мешканців різних міст України. Йдеться про можливість дістатися до моря на автомобілі.

Так, наприклад за підрахунками Мап’яр, з північної частини Рівненської області, а також з півночі Волині швидше доїхати до литовської Клайпеди на східному узбережжі Балтійського моря. Так з Дубровиці й Любешіва до Клайпеди близько 8 годин, до Янтаря (село у Польщі) – 9 годин.

А до Одеси діставатися близько 10 годин.

Клайпеда, Литва

село Янтар у Польщі

А от крайнього заходу Львівщини можна заїхати й на німецьке узбережжя балтійського моря. За даними Мап’яр, з Яворова за 10 годин можна доїхати до Вернемюнде, островів Рюген та Узедом. Натомість шлях до найближчого українського курорту Одеси займе 11 годин. А от з самого Львова за 9 годин можна доїхати до польського міста Сопот, що також на балтійському морі.

м. Вернемюнде

Мешканцям Ужгорода найближче їхати на відпочинок на Адріатичне море. Орієнтовно до хорватського міста Рієка можна дістатися за 8 годин, а до італійської Венеції за 10 годин. Натомість шлях до Одеси забере 14 годин.

м.Рієка

А от з Полтави найшвидше можна дістатися до Азовського моря, й час й дорозі забере близько 6 годин. Натомість подорож до Очакова на Чорному морі – буде на 2 години довшою.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень