Яка середня зарплата та скільки у нас заповідників: сьогодні День працівника природно-заповідної справи

З чим ми їх і вітаємо!

7-го липня в Україні відзначають день працівника природно-заповідної справи.

На Рівненщині заповідниками опікуються майже три сотні людей із середньою зарплатою у 11 403 гривень.

Під їхнім протекторатом - десята частина території області, розповідає перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Для збереження популяцій видів рослин і тварин у Рівненській області створена мережа природно-заповідного фонду, до якого віднесено 317 територій області. Загальна їхня площа 203,5 тисячі Га, що складає більше 10% від усієї території області.  

Заповідні зони державного та місцевого значення в області займають майже однакову площу. Це національні природні парки Дермансько-Острозький, Нобельский та майбутній парк Пуща Радзивіла.

Крім того заказниками на Рівненщині є десятки лісів, боліт і полів, де оселилися рідкісні рослини та тварини, а статус цих зон захищає їхніх мешканців від людського втручання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень