Якою є ідеальна довжина вій, аби вони робили жінку справді привабливою

Тут потрібна практично математична точність

У Плімутському університеті вирахували ідеальну довжину вій. Вона відповідає одній третині ширини ока, і саме таку довжину вважають найпривабливішою.

Невелике подовження вій виглядає привабливо. Але лише до певного моменту, — пишуть автори експерименту.

Цікаво, що досліджували довжину вій не тільки у людей, але і в ссавців. І вчені дійшли висновку, що саме за такої довжини відбувається оптимальне відведення повітря та підтримка вологості очей. Також цієї довжини вій достатньо для захисту очей від пилу.

Наразі вчені вирішили з’ясувати, як довжина вій впливає на те, наскільки привабливо виглядають люди. Дослідники набрали 319 учасників із різних етнічних груп. На фотографіях у жінок або не було вій зовсім, або їхня довжина становила 30% і 50% ширини очей.

Учасників попросили оцінити, наскільки привабливою, на їхню думку, є кожна з жінок. І найбільше підтримки отримали саме ті панянки, чиї вії становили третину ширини ока.

При цьому незалежно від раси, жінка видавалася привабливішою саме тоді, коли довжина її вій складала третину ширини ока. А от чим довше вії ставали, тим менш привабливою видавалася їх власниця.

Джерело: borg.expert

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень