Як зробити "шампанське" із березового соку

“Шампанське” – це найпростіший і, мабуть, найсмачніший напій із березового соку

По суті, це натуральний квас, який зберігає всі корисні властивості березового соку. А на смак –  як шампанське!

Для приготування напою потрібні 1,5 літрові пластикові пляшки.

У пляшку насипати за допомогою лійки 2 ст. ложки цукру, 8 родзинок (не мити) та 2 гілочки смородини.

Залити сирим березовим соком по плічки, закрутити корок і покласти в прохолодне місце.

Пити можна через 10-14 днів, коли пляшка стане твердою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень