ON-LINE

Як зробити оладки суперпишними: 4 секрети, які повинна знати кожна господиня

понеділок, 26 жовтня 2020

У багатьох сімейний сніданок асоціються зі свіженькими оладками.

Гарячі, пишні, зі сметаною або варенням… Смакота! Але інколи ідеальну картинку псує вигляд плоских оладок, які схожі на підошву. Щоб досягнути пишності, потрібно знати декілька хитрощів.

По-перше:

Щоб оладки вийшли пишними, кефір повинен бути ОБОВ’ЯЗКОВО кімнатної температури. Якщо ж почати місити тісто з кефіром із холодильника, то ми ризикуємо не отримати гарного результату. Молочна кислота і сода краще взаємодіють в теплому середовищі.

По-друге:

Після того, як тісто буде готовим, дайте йому постояти при кімнатній температурі від 15 до 30 хв.

По-третє:

Коли час пройшов, запам’ятайте, тісто перед тим як смажити, перемішувати НЕ ПОТРІБНО!

По-четверте:

Смажте оладки на середньому вогні під ЗАКРИТОЮ кришкою. Як тільки ви побачите, що зверху ваші оладки почали покриватися бульбашками, тоді сміливо перевертайте їх на інший бік.

Насправді — нічого складного. Але тільки знаючи ці секрети, ви зможете досягнути майстерності у приготуванні найсмачніших та найпухкіших оладок у світі!

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 


КОМЕНТАРІ 0

КОМЕНТУВАТИ

Оголошення

  • Техпаспорт Аudi A6

    Загублений техпаспорт на АudiA6, литовська реєстрація. Прохання повернути за...
  • Загублено ключі

    Знайдено ключі від автомобіля «Рено». Тому, хто загубив, прохання...
  • ДОПОМОГА

    Терміново потрібні кошти на трансплантацію нирки Монтік Мар’яні, 1997 року...
БІЛЬШЕ ОГОЛОШЕНЬ
Ваш навігатор дорогами Рівного