Як виглядатиме Рівне без візуальної реклами? (ФОТО)

Цими вихідними у Рівному відбулася презентація міської ініціативи «Страшна візуалка СТОП», де обговорювали проблеми рівненського вуличного дизайну, жахливі рекламні вивіски, які псують зовнішній вигляд будівель. За словами голови Рівненської організації Спілки дизайнерів України Олексія Литвина, прогрес вже є навіть у тому, що про це почали говорити:

Суть в тому цієї ініціативи, що йде заклик робити середовище більш гарним, а в більш гарному середовищі стають більш культурними. Саме головне, що на це звернуто увагу і якимось чином піднято це питання. Ясно, що рядові громадяни чи активісти, вони це питання не вирішать, тому що це вирішує міська влада.   

А ось такий варіант пропонують активісти

Варто зауважити, що проект, покликаний впорядкувати вивіски та зовнішню рекламу в межах міста і зробити Рівне гарнішим, а його історичні будівлі привабливими для мешканців та туристів.
 

Це будівля на вулиці Соборна, завішена різноманітною рекламою

Без реклами вона виглядатиме так


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень