Як виглядає новий дитсадок на Рівненщині вартістю 9 мільйонів гривень (ФОТО)

Його сьогодні відкрили в смт Гоща

У старому дитсадку Гощі, який був розрахований на 120 дітей, займалися 200. Групи були переповнені. У кожній з них них налічувалося до 40 дітей. Доводилося доставляти столики, розкладачки. Тож була потреба збудувати новий корпус дитсадка.

Керівництво області фотограувалося на відкритті з дітьми, на передньому плані в центрі - голова Рівненської ОДА ОЛексій Муляренко

На це потратили 9 мільйонів гривень.  З них 1 мільйон 96 тисяч гривень – з селищного бюджету Гощі, 1 мільйон 210 тисяч – з обласного бюджету, решта – з державного. За ці гроші не лише добудувати нове приміщення дитсадка, а й утеплити фасад усієї будівлі, оздобили його, встановили огорожу та ліхтарі на вулиці.

У новозбудованому корпусі дитсадка розташують дві групи загалом на 60 дітей. Тут є великий спортзал, сучасні ігрові кімнати, затишні спальні та санвузли, а також окремі ігрові майданчики.

За інформацією Рівненської облдержадміністрації

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень