Як у Рівному зустрінуть День української писемності та мови (Перелік заходів)

Сьогодні у Рівному відзначать юних письменників. Поетам, прозаїкам та публіцистам вручать відзнаки за результатами щорічного обласного літературного конкурсу «Перло многоцінне». Захід відбудеться в обласній науковій бібліотеці 9 листопада о 12 годині.

Цього дня переможці конкурсу спільно із просвітянами напишуть Диктант національної єдності, котрий розпочнеться об 11.30 в обласній бібліотеці.

Потому о 13 годині в обласному центрі відбудеться покладання квітів до пам’ятників Тарасові Шевченку та Уласові Самчуку.

А на 14 годину заплановане відкриття виставки вишитих портретів «Достойники Рівненщини в українському державотворенні» в обласному краєзнавчому музеї. Її експозиція складатиметься з 25 портретів достойників українського державотворення, які проживали й діяли в різні історичні періоди в Рівненській області.

Виставка приурочена до 25-ї річниці незалежності України.

Також до Дня української писемності та мови на Рівненщині функціонуватимуть книжкові виставки: «Джерело національної духовності», «Мудрості людської глибини», «І сонцем слово засіяє», «Шануй прекрасне, рідне слово народу славного мого».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень