Як у Рівному зустрінуть День української писемності та мови (Перелік заходів)

Сьогодні у Рівному відзначать юних письменників. Поетам, прозаїкам та публіцистам вручать відзнаки за результатами щорічного обласного літературного конкурсу «Перло многоцінне». Захід відбудеться в обласній науковій бібліотеці 9 листопада о 12 годині.

Цього дня переможці конкурсу спільно із просвітянами напишуть Диктант національної єдності, котрий розпочнеться об 11.30 в обласній бібліотеці.

Потому о 13 годині в обласному центрі відбудеться покладання квітів до пам’ятників Тарасові Шевченку та Уласові Самчуку.

А на 14 годину заплановане відкриття виставки вишитих портретів «Достойники Рівненщини в українському державотворенні» в обласному краєзнавчому музеї. Її експозиція складатиметься з 25 портретів достойників українського державотворення, які проживали й діяли в різні історичні періоди в Рівненській області.

Виставка приурочена до 25-ї річниці незалежності України.

Також до Дня української писемності та мови на Рівненщині функціонуватимуть книжкові виставки: «Джерело національної духовності», «Мудрості людської глибини», «І сонцем слово засіяє», «Шануй прекрасне, рідне слово народу славного мого».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень