Як «Рівнеобленерго» вирішить проблему низької напруги у низці населених пунктів області

Які роботи буде проведено вже цього року

Нагадаємо, 26 лютого під стінами «Рівнеобленерго» відбувся пікет ГО «Сотня Майдан». Тоді з пікетувальниками в компанії провели круглий стіл. Голова правління «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький розповів про реакцію на скарги громадян.

Зокрема після зустрічі з пікетувальниками енергетики побували на вулиці Львівській, у Вересневому, де провели замір рівня напруги. Проблеми з напругою там справді були, і пов’язані вони з пошкодженням лінії та заживленням споживачів від підстанції «Грушвиця».

Після проведених ремонтних робіт ситуація стабілізувалася. Зверталися у «Рівнеобленерго» мешканці села Пухова Рівненського району. За їх зверненням, енергетики у березні проведуть тут чистку повітряних ліній, здійснять пофазне розвантаження, а також розроблять проектно-кошторисну документацію щодо реконструкції лінії та встановлення нової трансформаторної підстанції, аби включити цей проект у інвестиційну програму наступного, 2019 року. За умови ухвалення інвестпрограми на цей рік (вона досі на затвердженні в НКРЕКП) планують провести реконструкцію у Заборолі.

За словами Сергія Невмержицького, збудовані кілька десятиліть тому електромережі не розраховані на сучасне навантаження. Водночас більшість споживачів, уклавши стандартний договір на потужність півтора кіловати в квартирі та три в будинку, значно її перевищують, встановлюючи електроопалення, іншу потужну техніку.

У разі затвердження НКРЕКП, у нинішньому році інвестиції складуть 110 мільйонів гривень. «Рівнеобленерго» вже готові розпочинати роботи з реконструкції майже 5 км повітряних ліній в селах Тихе та Корчів’я Костопільського району. Ремонти триватимуть практично у кожному районі області. У Рівненському - це реконструкція майже двох кілометрів ліній у Колоденці, в обласному центрі в планах - реконструкція майже 10 км електромереж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень