Як районам Рівненщини вийти з «червоної зони»

На прикладі Рівненського району

Жорсткий контроль за дотриманням правил карантину дозволив Рівненському району вийти з червоної зони.

Про це розповів головний санітарний лікар області Роман Сафонов:  

Це питання не одного дня. Проводилася дуже серйозна робота. Мобільними бригадами щодо перевірки дотримання протокольних рішень обласної та державної комісій. Також голова РДА постійно контролював цей процес, постійно був на зв’язку.  

Нагадаємо, що Державна комісія з питань надзвичайних ситуацій виключила Рівненський район із зони найсуворішого карантину уже з 31 серпня.

Успіхи в подоланні епідемії коронавірусу показав й Березнівський район, який повернувся до зеленої зони, каже Роман Сафонов. Водночас в червоній зоні залишаються Дубно, Острог, Костопілський і Радивилівський райони.

Епідеміолог вважає, що в цих зонах також варто посилити контроль за дотриманням карантину. Крім того, Сафонов зазначив, що характер хвороби такий, що не усе залежить від контролюючих органів. Мешканці також мають дотримуватися правил карантину аби побороти поширення СOVID-19.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень