Як поліція спілкувалася з учасниками автопробігу (10 ФОТО)

Правоохоронці намагаються вгамувати власників автомобілів на іноземній реєстрації

Як ми повідомляли, сьогодні у центрі Рівного учасники автопробігу «Авто Євро Сила» спричинили труднощі для пересування громадського транспорту.

Як нам стало відомо – цей автопробіг був санкціонований, і його учасники мали дозвіл на його проведення.

На стоянці поруч з ТЦ «Екватор» до учасників акції звернулася поліція, адже ті під час проїзду вулицями використовували звукові сигнали своїх автівок, що є порушенням, наполягають правоохоронці.

Нагадаємо, представники «Авто Євро Сила» виступають за легалізацію автомобілів на іноземній реєстрації в Україні, і не погоджуються з проектами, які нині обговорюють у спеціально створених комітетах та Верховній Раді щодо стягнення щоденної платні за перебування такого транспорту в Україні.   

Нагадаємо, що суттєвих порушень правил дорожнього руху, що могли призвести до виникнення аварійних ситуацій, зафіксовано не було. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень