Як поліцейські в бабусь коноплі з маком вилучали (ФОТО)

Тисячі рослин

Напередодні поліцейські виявили незаконні насадження маку у Рокитніському та Березнівському районах.

Посіви коноплі знищили у Рівненському районі, а на Млинівщині оперативники викрили раніше судимого, який зберігав такі ж рослини. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Під час санкціонованого обшуку в господарстві жительки села Великий Житин поліцейські Рівненського районного відділення поліції виявили 344 рослини коноплі.

Дільничний офіцер Млинівського відділення на присадибній ділянці 66-річної мешканки села Масевичі виявив посів 335 рослин маку. На Березнівщині поліцейські групи реагування у селі Балашівка на присадибній ділянці 61-річної місцевої жительки знищили 372 нарковміні рослини.

За усіма фактами посівів або вирощування снотворного маку відкрили кимінальні провадження. Все вилучене відправили на проведення експертизи.

На автодорозі між Млиновом та селом Малі Дорогостаї оперативники зупинили раніше судимого 48-річного жителя районного центру, який зберігав при собі 30 рослин  снотворного маку.

Загалом з початку проведення оперції «МАК» поліцейські області знищили понад 6,1 тисяч нарковмісних рослин, серед яких 5,3 тисячі — маку та 800 — коноплі.

Слідчі розслідують кримінальні провадження за 35 фактами, чотирьом особам вже повідомлено про підозру за незаконні посіви у Дубровицькому, Костопільському та Рівненському районах.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень