Як покарають Джокера у Рівному

Його спіймали на даху «України»

Напередодні у Рівному затримали інстаблогера під псевдонімом Сергій Гаваї. Хлопець зі своїм товаришем вилізгли на дах кінопалацу «Україна» та знімали чергове відео. Як розповідає речниця Патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко, хтось із громадян, які це бачили, зателефонував на 102. Тепер у хлопців є дещо спільне із політиком Міхеїлом Саакашвілі - його теж затримували на даху. Патрульні арештували екстремалів  і склали на них протокол, каже Оксана Юрченко:

Стаття 173 на одного та другого – це дрібне хуліганство. Одному здається 21 рік, іншому 19. І були дзвінки на 102 про те, що люди в напівоголонему вигляді ходять на даху з розмальованим обличчям. Порушують спокій і порядок громадський. Прибули патрульні. Міру покарання визначатиме суд, а патрульні склали протокол. Адміністративне стягнення від 51 гривні.

Скриншот із відео на сторінці Сергія Гаваї.

Зауважимо, що згідно з законодавством покарання передбачається таке:

Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Сергій Гаваї нещодавно почав розгулювати в образі Джокера. На своїй сторінці в Інстаграмі він показує трюки з флорболу,

І в нього класно виходить. Done.

робить екстремальні вибрики на мосту на Соборній.

Став відомим у ЗМІ завдяки поїздці центром Рівного на даху автомобіля у червні цього року.

Редакція Радіо Трек закликає не повторювати трюки, які становлять небезпеку для вашого життя та здоров’я. У разі, якщо станете свідком подібного випадку, телефонуйте на лінію 102.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень