Як підняти собі настрій: 5 практичних порад від Алли Костромічової

Як і завжди - все дуже просто

Відома українська модель Алла Костромічова розповіла про свої секрети боротьби з поганим настроєм. Про це вона написала у своєму Instagram.

Перша порада – це медитація.

Поставити будильник на 20 хвилин раніше, почистити зуби, випити води і тих 20 хвилин присвятити єднанню з собою. Потрібно просто стежити за своїм диханням та відпустити всі думки, що виникають в голові.

Друга порада – мотиваційна література.

Навіть самі дурненькі книги а-ля "Не Ной" можуть змінити ваше ставлення до речей. 

Третя порада – вдячність.

Потрібно помічати все добре, що стається з вами впродовж дня, і казати "Дякую" за це. Попався адекватний таксист – "дякую". Вийшла смачна вечеря – скажіть "дякую".

Четверта порада – робити іншим компліменти, писати схвальні коментарі та дарувати подарунки. Загалом - все, щоб створювати позитивну атмосферу навколо себе.

П'ята порада – не зачаровуватися людьми чи подіями. Якщо не буде зайвого очікування, то не буде і розчарування.

Найважливіше і для мене найскладніше.

 

"Не зачаровуватися, щоб не розчаровуватися" формула така: "якщо очікування від події йдуть до нуля – щастя йде до нескінченності", – я технар, я так бачу. Не передчувати, не перекручувати та не чекати, що буде wow. Просто жити та бути в моменті. Як? Дивись пункт 1, – пише Алла Костромічова.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень