Як обрати та скільки коштує дитячий візок у Рівному

Поради з нагоди Дня народження дитячого візочка дають продавці на ринку

18 червня вважається Днем народження візочка.

Мода на коляски виникла в 1840 році, коли англійська королева Вікторія, мама дев'яти дітей, захотіла сама гуляти зі своїми малюками по королівському парку.


У перших візках до кошику або до короба прикріплялися три або чотири колеса, а також прилаштовувалась спеціальна ручка, щоб її можна було везти за собою. У коляски запрягали поні, козу або собак, щоб вони катали дітей. 



18 червня 1889 в Балтиморське патентне бюро прийшов Вільям Річардсон з ідеєю, що зробила чергову революцію в історії колясок. Він придумав реверсивну модель коляски, в якій дитина могла сидіти як обличчям до того, хто возить коляску, так і спиною до нього. Крім того, Вільям включив у свою модель вісі, що додало колясці маневреності. 



З тих пір дитячий візок пройшов цілу еволюцію, перетворившись з громіздкого пристрою, проти якого виступали тодішні педіатри, у зручний засіб пересування для немовляти та мами.

Якими бувають коляски та як їх обирати, Ви можете переглянути у відео.

 

 

Між тим, як розповіли Радіо Трек продавці на центральному ринку, ціна коляски для новонародженого стартує від 5 тисяч гривень.

Вартість візочка для малюка, що вже сидить - від 800 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень