Як двоє депутатів заїжджали на авто у під’їзд багатоповерхівки (ВІДЕО)

Піднятися сходами не змогли

У ніч проти 20 листопада двоє новообраних депутатів Пустомитівської міської ради на Львівщині Микола Пущак та Андрій Жидачек на позашляховику Mercedes G 500 намагалися заїхати сходами у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів. Видання ZAXID.NET оприлюднило відео з камер відеоспостереження, що встановлені в цьому будинку. З'ясувалось, що у цьому будинку живе Андрій Жидачек.

На записі видно, що у двір багатоповерхівки заїжджає авто, минає парковку і зупиняється перед сходами до під'їзду. Через деякий час автомобіль рушає з місця і починає їхати до дверей під'їзду по сходах, але на ганок не виїхав. Через деякий час водій спробував вийти з авто, але не зміг достатньо відчинити дверцята – завадило огородження. Він сів за кермо, і авто заднім ходом почало спускатися назад.

 

Пізніше Жидачек, який перебував в цьому авто, пообіцяв відновити пошкоджені сходи та придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки, відтак мешканці будинку до поліції заяв не писали.

Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту в Пустомитах. У 2016 році Пустомитівський районний суд оштрафував Миколу Пущака за те, що він їхав п’яним за кермом свого автомобіля Mercedes-Benz GL450 у центрі Львова. У червні 2020 року Микола Пущак побився з колишнім солдатом Нацгвардії Ярославом Біликом та його братом.

33-річний Андрій Жидачек обраний депутатом у Пустомитівську міську раду, до цього він був секретарем цієї міськради.

Увечері 20 листопада поліція повідомила, що встановила особу водія-порушника, імені якого не назвала, і що на нього склали кілька протоколів за вчинені порушення.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень