Як без черг та за лічені секунди передати показник електролічильника? (ФОТО/ВІДЕО)

Віднедавна передача показників лічильника оператору системи розподілу, тобто ПрАТ «Рівнеобленерго», стало обов’язком споживача

Запорука точно виставлених рахунків електропостачальником – саме вчасна подача показників Вашого електролічильника станом на останній день місяця.

Для уникнення непорозумінь щодо розрахунків за спожиту електроенергію, кожен споживач зобов’язаний щомісяця зчитувати фактичні покази електролічильника і надавати їх оператору системи розподілу,

- про це йдеться у Кодексі комерційного обліку електричної енергії, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 року.

ПрАТ «Рівнеобленерго» створило найрізноманітніші можливості для передачі показників.

Це можна зробити за лічені секунди.

Для цього зовсім не обов’язково приходити до енергетиків особисто, тим більше в період карантину, або телефонувати до колцентру Рівнеобленерго – який би спосіб Ви не обрали, будьте певні – показники до енергетиків надійдуть і будуть опрацьовані.

Отож, передати показники електролічильника можна:

-         за допомогою Viber-бота, відсканувавши QR-код або перейшовши за посиланням зі свого смартфона на офіційній сторінці ПрАТ «Рівнеобленерго»;

Ви можете переглянути відеоінструкцію як приєднатися до Vi Viber-бота:

-         зареєструвавшись у особистому кабінеті на сайті компанії

-         надіславши показник за допомогою SMS на будь-який з номерів телефону: (067) 239-54-30, (067) 620-44-11, (050) 490-44-11, (093) 320-44-11. Не забувайте про формат SMS: «Особовий рахунок»{пробіл} «Показник».

-         через електронну пошту: pokaz@roe.vsei.ua

-         через Skype-зв’язок Contactroe

Звичайно ж актуальними є звернення до колцентру Рівнеобленерго за номерами телефону:
(067) 239-54-30, (067) 620-44-11, (050) 490-44-11.

У такому випадку не потрібно очікувати з’єднання з оператором!

Достатньо залишити голосове повідомлення, дотримуючись рекомендацій автовідповідача. Тобто натиснути спочатку клавішу «4» на телефоні, а потім клавішу «1».

Це займе у Вас лише декілька секунд, зате Ви завжди будете впевнені у точності рахунків, що будуть сформовані електропостачальником на основі даних, отриманих ПрАТ «Рівнеобленерго.

Варто зауважити, що згідно з Кодексом комерційного обліку,

передача показників має відбуватися за два дні до кінця розрахункового місяця та до кінця третього дня наступного розрахункового періоду.

В разі не отримання, у вказані терміни, показників електролічильника оператор системи розподілу застосовує розрахунковий показник  споживання електроенергії. Який визначається шляхом розрахунку середнього обсягу споживання за даними двох останніх фактичних послідовно знятих показів лічильника.

Пресслужба Рівнеобленерго

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень