Фотозвіт зі зйомок нового кліпу гурту «Антитіла»

Як знімали кліп на пісню «Скрябіна» «Люди, як кораблі»

Фотозвіт зі зйомок кліпу на пісню «Люди, як кораблі», що відбулися у грудні у Києві, у неопалювальному павільйоні.

«В перші зимові морози «Антитіла» отримали від режисера Андрія Кіріллова хрещення холодною водою, у штучному басейні, який наповнювали майже 2 дні. Дехто з учасників групи після зйомок втратив на кілька днів голос, дехто, навпаки, збив температуру та вилікувався від застуди. Знімальна група пританцьовувала, аби зігрітися, а Сергій Вусик, намагаючись допомогти, майже відрубав собі пальця. Обробили рану, перев’язали, і зйомки були продовжені. Після поїздок в АТО у хлопців завжди з собою аптечки», - повідомляє гурт.

Додамо, що всеукраїнський тур «ВСЕ КРАСИВО» гурту «Антитіла» розпочинається 13 лютого та пройде у 20 містах нашої країни. У Рівному «Антитіла» витупляють 10 березня у Міському Будинок Культури.

Нагадаємо, що пісня і кліп «Люди, як кораблі» створені в пам'ять про Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у ДТП 2 лютого минулого року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень