Як зробити авокадо стиглим за 10 хвилин: Хитрий лайфхак

Треба трохи фольги і мінімум часу

Українцям рідко вдається купити стигле авокадо, адже його імпортують здалеку і тому зривають з дерев ще злегка зеленим.

Для того, щоб авокадо стало м’яким і смачним, треба дати йому час –лишити при кімнатній температурі на кілька днів. Проте досвідчені господині використовують хитрий лайфхак, щоб їсти авокадо вже і не чекати довго.

Що зробити, щоб авокадо швидко «дозрів сам»

Візьміть фольгу та загорніть у неї авокадо. Покладіть його у ємність для випікання та поставте у попередньо розігріту до 90-100°C духовку. Тепло допоможе прискорити процес дозрівання.

Десь через 10 хвилин дістаньте авокадо та залиште його холонути.

Потім зніміть фольгу та обережно розріже його навпіл. Видаліть кісточку і ви побачите, що він став досить мʼяким для споживання

До слова, якщо у вас занадто твердий авокадо, можливо, його доведеться залишити у духовці на трохи довший час.

1/3 авокадо - 100 калорій 
1/3 авокадо - 100 калорій 

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень