Як зробити авокадо стиглим за 10 хвилин: Хитрий лайфхак

Треба трохи фольги і мінімум часу

Українцям рідко вдається купити стигле авокадо, адже його імпортують здалеку і тому зривають з дерев ще злегка зеленим.

Для того, щоб авокадо стало м’яким і смачним, треба дати йому час –лишити при кімнатній температурі на кілька днів. Проте досвідчені господині використовують хитрий лайфхак, щоб їсти авокадо вже і не чекати довго.

Що зробити, щоб авокадо швидко «дозрів сам»

Візьміть фольгу та загорніть у неї авокадо. Покладіть його у ємність для випікання та поставте у попередньо розігріту до 90-100°C духовку. Тепло допоможе прискорити процес дозрівання.

Десь через 10 хвилин дістаньте авокадо та залиште його холонути.

Потім зніміть фольгу та обережно розріже його навпіл. Видаліть кісточку і ви побачите, що він став досить мʼяким для споживання

До слова, якщо у вас занадто твердий авокадо, можливо, його доведеться залишити у духовці на трохи довший час.

1/3 авокадо - 100 калорій 
1/3 авокадо - 100 калорій 

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень