Як змінилися героїні культового серіалу «Всі жінки - відьми», і що кажуть про Україну (ВІДЕО)

За понад 20 років з дати виходу акторки дуже змінилися

У 90-ті роки популярний серіал «Всі жінки - відьми»був дуже популярним. Ця захоплююча історія показує нам боротьбу добра зі злом. Але з того часу її герої дуже змінилися.

Шеннен Догерті

Шеннен знімалася в перших 3 сезонах та зіграла в серіалі найстаршу сестру Галлівел. Після того, як закінчилися зйомки у серіалі «Всі жінки - відьми» акторка продовжила свою кінокар’єру, однак ролі вже не приносили їй такого шаленого успіху.

Але її життя не стало казкою, адже у 2015 році в акторки діагностували рак молочної залози, який вона на певний проміжок часу поборола, але у 2020 стався рецидив, і досі Шеннен лікується від цієї недуги та веде свій авторський подкаст.

Після повномасштабного вторгнення рф в Україну Шеннен Догерті публічно почала нас підтримувати. Вона неодноразово писала про війну у своєму інстаграмі й закликала волонтерити для України, наголошуючи, що одних молитов українцям зараз замало.

Ось так Шеннен Догерті виглядає сьогодні:

 

Алісса Мілано

Алісса зіграла одну з трьох сестер-відьом, до того ж наймолодшу, але згодом вона стала середньою. Завдяки чому глядачі побачили, як виросла й сама героїня. Після завершення проєкту Алісса продовжувала зрідка зніматися в інших стрічках, однак вони не були такими успішними, як «Всі жінки - відьми».

Зараз жінка має чудовий вигляд та займається благодійністю, про яку розповідає у соціальних мережах.

Алісса Мілано також підтримує Україну після військового вторгнення росії на початку 2022-го. В її Instagram розміщено декілька дописів з цього приводу.

Голлі Марі Комбс

Акторка у свої 24 роки зіграла середню сестру Галлівел - чародійки Пайпер, акторка знялася у всіх 8 сезонах серіалу.

Цей серіал приніс дівчині неабияку популярність, а безліч прихильників по всьому світу мріяли мати таку ж здібність як героїня Пайпер - вміння зупиняти час.

За період своєї кар’єри вона зіграла декілька ролей у серіалах «Милі ошуканки» та «Анатомія пристрасті». Наразі Голлі більше зосередилася на продюсуванні та вихованню 3 синів.

Відомо, що вона займається благодійністю.

Роуз МакГоун

Акторка Роуз МакГоун з'явилася у 4 сезоні серіалу, де виконала роль Пейдж Меттьюс - зведену сестрою Фібі та Пайпер по лінії матері. І ця роль принесла їй справжню популярність.

Після пережитої аварії Роуз досить серйозно постраждала та проходила лікування, а також відомо, що акторка зробила кілька пластичних операцій і це можна помітити.

Влітку 2019 року Роуз Мак-Гауен побувала в Україні — на «Одеському кінофестивалі».

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень