Як же криваві рублі? Maruv намагається пролізти в шоу-бізнес під новим псевдонімом

Зрадницю Maruv «знищили» у мережі після зміни псевдоніма

Українська співачка-мовчунка Maruv (справжнє ім'я – Анна Корсун) у розпал війни у рідній країні вирішила повернутися до шоубізнесу. Вона випустила нову композицію, а також показала уривок кліпу, де кардинально змінила образ. Виконавиця попрацювала не лише над своїм іміджем, а й псевдонімом.

Мабуть, вона не хоче згадувати минуле, тому позбулася старого нікнейму.

В Instagram Корсун розповіла, як створювався її новий трек. Тепер усі композиції зрадниця планує випускати під псевдонімом Sharlotta Ututu. У коментарях під публікацією користувачі мережі не тільки висміяли недолугий псевдонім, але й зазначили, що тепер вона не потрібна ні в Україні, ні в росії, ні, тим більше, в Європі.

— Цю пісню я написала у 2019 році, я змінювала мелодію двічі. Я перезаписувала вокал 4 рази й досі не задоволена результатом.

 

Не можу дочекатися, щоб поділитися роботою з вами, – зазначила зрадниця.

 

 

Обурені підписники наголосили – Анна перевзулася та прагне працювати на європейський ринок, але до такого рівня їй дуже далеко. Її називають перекотиполем без чіткої позиції та батьківщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень