Як зберігати яйця НЕ в холодильнику: 5 надійних варіантів

Часом нам їх справді ніде зберігати

У кожного була ситуація, коли в домі з’явилося багато яєць і усі в холодильник не помістилися. Часто таке буває, коли вам зробили презент із села.

Але панікувати не варто, яйця можна зберігати і без холодильника. Просто використовуйте один із методів. Важливо: попередньо мити яйця НІКОЛИ не потрібно.

Сольовий розчин

Візьміть каструлю, додайте 1 ст. л солі і 500 мл води. Закип’ятіть розчин і зніміть з вогню. Потім у гарячий розчин викладіть яйця. Найкраще зберігати герметично закриту каструлю з яйцями в прохолодному місці.

Тирса

Насипте на дно кошика тирсу і викладіть яйця гострими кінцями вниз так, щоб вони не торкалися один одного. Так можна пересипати кілька рядів яєць.

Саліцилова кислота

Яйця, оброблені таким розчином, зберігаються довго, навіть якщо у вас немає можливості забезпечити їм прохолодну температуру.

Приготуйте розчин з  2 ч. л саліцилової кислоти і 500 мл води. Перемішайте, опустіть в нього яйця на пів години і висушіть на рушнику. Потім викладіть їх рядами в ящик або коробку.

Папір

Вам необхідно знайти сало, олію, парафін або вазелін і змастити чимось з цього курячі яйця. Кожне яйце загорнути в папір і скласти в ящик.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень