Як засудили львів’янина за викинуте з 6 поверху кошеня пасербиці

Тварина отримала численні переломи

Фото ілюстративне

Залізничний районний суд засудив до одного року позбавлення волі умовно 33-річного Богдана, який викинув кота з балкона шостого поверху будинку на вул. Любінській у Львові. Кошеня упало на тротуар та отримало численні переломи.

Інцидент стався 12 квітня. Чоловік викинув кошеня своєї 12-річної пасербиці з балкона шостого поверху, внаслідок чого тварина отримала переломи кісток нижньої щелепи, п’ястя передніх лапок.

Про злочин у поліцію повідомили троє очевидців, які побачили, як кіт упав на тротуар та заповз під припарковані автомобілі. Після приїзду поліції кота відвезли у ветеринарну клініку.

У суді Богдан свою провину визнав повністю та пояснив свої дії тим, що кіт лазив по столу й залишав там свою шерсть.

Суддя Залізничного районного суду Львова визнала чоловіка винним у жорстокому поводженні з твариною та засудила його до року обмеження волі. Однак від відбування покарання його звільнили та призначили рік іспитового терміну. Впродовж цього періоду він має періодично з’являтися до органів державної пенітенціарної служби та повідомляти про зміну місця проживання чи роботи, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень