Як зараз виглядають головні актори улюбленого сімейного фільму «Кучерява Сью» (ФОТО)

Фільм «Кучерява Сью» вийшов на екрани у далекому 1991 році

Фільм «Кучерява Сью» вийшов на екрани у далекому 1991 році й з того часу він став одним з найулюбленіших сімейних фільмів, що дарує святкову зимову атмосферу.

Елісон Портер

Головну роль у сімейній драмі зіграла Елісон Портер, якій на той час було лише 10 років.

За сюжетом кучерява дівчинка вправно маніпулює своїм батьком-аферистом, з яким поневірялася країною та знаходила постійні пригоди й іноді вони були зовсім небезпечними, проте веселими та цікавими. А це і потрібно глядачам сімейного фільму з зимовою атмосферою.

Кінострічка стала популярною серед мільйонів глядачів. Важко повірити, але з моменту прем'єри пройшло понад 30 років.

 

Звичайно ж, Елісон з того часу сильно змінилася і стала не лише справжньою красунею, а ще й багатодітною мамою.

Відомо, що зараз актриса перебуває в шлюбі та виховує трьох дітей. Про свою роботу у фільмі «Кучерява Сью» дівчина згадує з теплотою, але завжди каже, що це був всього лише гарний досвід.

Джеймс Белуші

Нині актору, що зіграв тата Сью, 69 років і він все ще продовжує свою акторську кар’єру. Звісно, зараз чоловік вже не може похизуватися чорнявою шевелюрою, як в улюбленому фільмі мільйонів глядачів.

Проте виглядає Джеймс хоч куди. Та насправді, яким би зараз не був Белуші, всі пам’ятають його таким, яким він і був у стрічці, де виконав дуже харизматичну роль.

Келлі Лінч

Келлі Лінч виконала одну з головних жіночих ролей у сімейній драмі «Кучерява Сью». Її персонажем стала блондинка рей Еллісон, яку глядачі пам’ятають, як добру і чарівну жінку.

Та насправді на її рахунку багато й інших не менш чудових ролей. І, як відомо, зараз Келлі продовжує свою акторську кар’єру і виглядає приголомшливо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень