Як зараз виглядає дочка Белли та Едварда із «Сутінків»? Минуло вже 10 років (ФОТО)

Дівчині виповнився 21 рік і вона – не тільки акторка

Більш як 10 років пройшло з моменту виходу перших фільмів вампірської саги «Сутінки». Головною темою для обговорення завжди була неземна любов Белли та Едварда, яких зіграли Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон.

Ці ролі, до речі, принесли їм шалену популярність

А що ж стало з іншими героями саги? Наприклад, із наймолодшою героїнею – донькою Едварда й Белли – Ренесмі (справжнє ім’я – Маккензі Фой)?..

Дочка вампірів – яка вона зараз?

На момент зйомок акторці було 11 років.

Знайти актрису, яка б втілила на екрані Ренесмі – задачка була ще та... Адже в книзі дочка Едварда і Белли описана нереалістично красивою

 

Крім того, за сюжетом вона повинна дуже швидко рости: ось вона виглядає 1-річною дитиною, а ось – вже хоч до школи віддавай

З цією проблемою справлялися за допомогою спецефектів. А стосовно краси, дівчинка у роль вписалася ідеально.

Нещодавно Маккензі виповнився 21 і вона, звісно ж, дуже змінилися за ці роки. Якийсь час дівчина наче жила роллю Ренесмі, але з часом їй вдалося відійти від образу, що приніс їй омріяну популярність.

Втім, актриса виглядає прекрасно – вона пишається своєю природною красою і не намагається підігнати себе під стандарти краси за допомогою платичних операцій та наколювання губ

Чим займається Маккензі Фой і де її можна побачити?

На ролі Ренесмі її акторська кар’єра не завершилася. Її фільмографія не надто об’ємна, однак гордитися все одно є чим: після сутінкової саги вона засвітилася у знаменитому «Інтерстелларі». Там вона грала головну героїню, тільки в юності.

У 2018-му вийшов фентезійний фільм «Лускунчик і чотири королівства», де Маккензі зіграла Клару. А 2 роки по тому акторка потішила свої шанувальників участю у дитячому пригодницькому фільмі «Чорний красень».

Не кіно єдиним

Кіно – не єдина справа, якій приділяє увагу Маккензі Фой. Вона дуже популярна у соцмережах. Наприклад, в Instagram у неї майже 2 млн фоловерів. Крім того, вона співпрацює з модними брендами і досить часто «доньку Едварда і Белли» запрошують рекламувати нові колекції.

Також дівчина бере участь в ініціативі The Wild Beauty Foundation. WBF прагне познайомити людей з дикими і домашніми кіньми за допомогою фільмів та освіти.

До речі, фільм «Чорний красень» якраз про коней

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень