Як визначити «на око», чого бракує помідорам?

Насправді це дуже просто

Для того, щоб помідори дали добрий врожай, потрібно гарно постаратися. І йдеться не лише про правильний склад ґрунту, на якому ростуть томати, вчасний полив і захист від шкідників, а й про своєчасне внесення добрив, яких в той чи інший момент потребують помідори.

Дехто складає спеціальний графік підживлення, чергуючи добрива, відповідно до їхнього складу. Іншим же достатньо кинути оком на рослину, щоб зрозуміти, чого їй бракує

 

Як визначити «на око», що потрібно томатам?

 

Дефіцит азоту

Ця речовина насамперед необхідна для нарощування якісної зеленої маси, тому непрезентабельний вид зелені повинен вас насторожувати. Якщо вчасно не ліквідувати дефіцит азоту, то помідори виростають невеликими і не надто смачними.

Нестача фосфору

Про цю проблему також розповість зелень: якщо зовнішня сторона листків набула синюватого відтінку, то варто негайно вносити фосфорні підживлення. Якщо цього не зробити, томати будуть ніякими на смак.

Калій

Якщо ви помітили, що на самих плодах з'явилися незрозумілі плями, рослині явно не вистачає калію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень