Як виглядає та ким працює чоловік Ольги Цибульської, якого вона приховує (ФОТО)

Колишній депутат і бізнесмен

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

Українська співачка Ольга Цибульська, яка народилася на Рівненщині, рідко ділиться подробицями особистого життя й ніколи не показувала в соціальних мережах обличчя чоловіка.

Раніше артистка говорила, що знайома з ним зі школи, а розмов про нього уникає не зі своєї волі, повідомляє «Бульвар Гордона».

Відомо, що побралися шкільні закохані у 2014 році, а 7 січня 2015 року в молодій родині народився син, якого назвали Нестор.

 

На фотографіях співачки у соцмережах часто можна побачити маленького сина, однак чоловіка Ольга Цибульська фотографує так, аби не було видно обличчя.

Однак видання «Бульвар Гордона» таки довідалося, хто є чоловіком відомої співачки та ким він працює.

У реєстрі декларацій видання знайшло декларацію ексдепутата Радивилівської міської ради Сергія Грисюка, який дружиною вказує Ольгу Цибульську-Грисюк, а сином – Нестора Грисюка. Ці дані збігаються з іменами артистки та її сина.

На фото Сергій Грисюк
На фото Сергій Грисюк

Чоловік Олі Цибульської торік склав депутатські повноваження. Також Сергій Грисюк є керівником ТОВ «Радивилівмолоко» з 2013 року. До слова, це сімейний бізнес, уповноважені особи, крім Сергія, його брат і батько.

На фото Сергій Грисюк
На фото Сергій Грисюк

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень