Як виглядає мама Насті Каменських у 69 років: повна протилежність мами Потапа (ФОТО)

Мама Каменських виглядає набагато молодше свого реального віку

Українська співачка Настя Каменських виросла у творчій сім’ї. Її мама Лідія також співачка. Жінка багато років співала у Народному хорі ім. Верьовки й була тісно пов’язана з музикою.

Саме Лідія прищепила своїй дочці любов до музики. Жінка відвела маленьку Настю у музичну школу і навіть самостійно займалася з нею вокалом.

Варто відзначити, що Каменських перейняла від матері не лише талант, а й зовнішність. Родзинкою Каменських є її кучері, які вона успадкувала від матері. У Лідії Каменських точно такі самі кучері, як в доньки, але колір волосся світліший. 

Як виглядає мама Насті Каменських

Зараз Лідії Каменських 69 років, та жінка виглядає набагато молодше свого реального віку. Варто відзначити, що Лідія в майже 70 веде активний спосіб життя: подорожує по світу, та ходить на світські заходи.

У 2020 році Лідія Каменських стала вдовою. Її чоловік та батько Насті Каменських помер. Після втрати чоловіка Лідія ще більше зблизилася з донькою. 

До слова, свекруха Насті Каменських (мама Потапа) теж дуже вродлива і яскрава жінка. Жінці 65 років і вона є професійною спортсменкою. Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання.

Каменських добре ладить зі свекрухою, але, звісно, з нею вона не така близька, як з рідною мамою.

Джерело: 1 хвилина

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень