Як у житті виглядає акторка, яка зіграла валіде Султан в «Величному столітті» (ФОТО)

Зараз зірці 78, однак виглядає вона далеко не на свій вік

Небахат Чехре - відома турецька акторка, у минулому модель і співачка. Світ знає її по ролі валіде Султан в культовій картині «Величне століття».

Який вигляд зараз має знаменитість і в чому її секрет молодості - читайте в нашому матеріалі. 

Небахат Чехре в серіалі «Величне століття»

«Величне століття»  знімали з 2011 по 2014 рік. На момент початку проєкту акторці Небахат Чехре, яка зіграла матір Султана Сулеймана, було 67 років.

Як і годиться її героїні, мала вона розкішний і впевнений вигляд.

 

У кадрі намагалися передати її незворушність, рішучість і мудрість, тому Валіде була беземоційною, суворою, впевненою в собі. 

У реальному житті виконавиця цієї ролі Небахат Чехре - усміхнена та активна. Вона любить фотографуватися, адже завжди блискуче виходить на фото. 

Небахат Чехре: зовнішній вигляд і пластичні операції

Зараз турецькій зірці 78 років. Але якщо подивитися на її недавні фото, неможливо повірити, що акторці ось-ось виповниться 80 років - вона має вдвічі молодший вигляд.

Ходили чутки, що для збереження ідеальної зовнішності Небахат лягала під ніж хірурга. Однак в одному зі своїх інтерв'ю знаменитість спростувала цю інформацію. 

— Ні, я не зробила пластику, мені вже пізно це робити.

 

Хто йде до пластичного хірурга в 76 років?, - відповіла Чехре репортерам. 

Варто відзначити, що Небахат Чехре називають іконою стилю. І це не голослівно, оскільки актриса завжди виглядає бездоганно. 

Місцеві турецькі видання пишуть, що зірку «Величного століття» часто можна зустріти на показах модних дизайнерів або на шопінгу в популярному стамбульському торговому центрі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень