Як швидко продати несправний автомобіль у Рівному?

Це головний біль багатьох власників авто

Після інтенсивної експлуатації автомобіля приходить час, коли він не просто набридає, а  починає створювати забагато проблем: часто ламається, а то й взагалі не «хоче» їздити. А часті ремонти витягують із кишені забагато грошей. І в ці моменти у багатьох водіїв з'являється бажання продати несправний автомобіль і купити новий, який не завдаватиме зайвого клопоту, буде приносити тільки задоволення від їзди на ньому і не вимагатиме особливих витрат на його ремонт. Але продати самостійно несправний автомобіль не так просто, навіть у такому великому місті, як Рівне. Чому? Розглянемо декілька причин:

  • щоб продати техніку, треба постійно давати оголошення у відповідні засоби масової інформації (і, до речі, не безплатно!);
  • відганяти машину на відповідні ринки й витрачати багато часу. Але при цьому не мати жодної гарантії для продажу.

І все це нічого, якби не час! А він невблаганний, так швидко летить, машина старішає, ціна суттєво знижується, а потенціального покупця немає. Його можна чекати роками й так і не діждатись. Що тоді робить власник: розбирає на запчастини й продає (це теж займає багато часу), а те, що залишається, здає на брухт. Сумна історія, але впадати у відчай не потрібно. Вихід є.

Автовикуп Рівне - послуга зі скупки автомобілів у будь-якому стані від компанії Скуп Авто. Щоб велика конкуренція в умовах сучасного автомобільного ринку не звела нанівець всі зусилля, потрібно звертатись саме туди.

Скупка несправних автомобілів: чому до них

Перш ніж дзвонити за оголошенням типу «куплю несправний автомобіль» чи везти його самостійно на авторинок і пропонувати свого залізного коня або те, що від нього залишилося, даром, краще скористатися послугою від компаній, що професійно займаються купівлею-продажем цього виду товару. Це набагато простіше, швидше і дешевше, а найголовніше - гарантовано можна продати машину.

Компанії-скупники автомобілів (детальніше: skup-auto.com) викупають автомобілі і ніколи не повертають їх назад. Крім того, фірми сприятимуть в оцінці залишкової вартості, вивезенні та оформленні документів купівлі-продажу, а також у знятті з обліку. При цьому послуги оцінки та доставки будуть надані безплатно. Надають послуги викупу по всій Україні.

У будь-якому випадку чим старша машина, тим важче її продати, тим дешевше вона коштуватиме і тим швидше настане час, коли її можна буде просто викинути на звалище. То навіщо ж комусь дарувати свої гроші?

З якими дефектами можна продати авто

Автовикуп можливий для авто в будь-якому стані: після ДТП, битих, зі зламаним двигуном та іншими значними пошкодженнями, навіть не на ходу. Ключова умова – автомобіль має бути на українській реєстрації. Під час продажу автомобіля навіть зі зламаною коробкою передач власнику виплачується до 95% його ринкової вартості. Крім суто фінансового зиску, викуп авто з несправною коробкою має свої нематеріальні переваги:

  1. Економія часу. Не потрібно виходити на сайти безплатних оголошень, не виникає потреби зустрічатися з покупцями й довго домовлятися про ціну.
  2. Гарантований результат. Щоб організувати викуп (продати) авто з несправною АКПП, достатньо оформити лише кілька документів.
  3. Безпека угоди. У клієнтів автовикупу мінімальний ризик контакту з шахраями. Процедура викупу є прозорою та безпечною.

Для того, щоб продати несправний автомобіль, потрібно лише зателефонувати у компанію або ж заповнити форму на сайті. А також повідомити рік випуску, марку, модель, регіон держобліку, розказати про проведені ремонтні дії щодо автомобіля.

* на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень