Як розпізнати відьом та убивць: розказує Мольфар (ВІДЕО)

Мудрість Нечая

Українці добре пам’ятають відомого карпатського мольфара Нечая, який часто фотографувався зі своїм чорним котом. Подвір’я Нечая завжди було велелюдним, тут по кілька днів чекали своєї черги немічні.

Але дванадцять років тому знахаря вбили у його власній хаті у селі Верхній Ясенів Верховинського району.

Лікував травами, постом і… звуком дримби

Нечай відчув у собі силу ще у вісім років, дар отримав від бабці. Вмів заклинати кров, тому його часто кликали на операції. А людей почав приймати, коли одружився.

«Як сотворилася Незалежність, багато люду стало йти. Які чини – не знаю. Тут усі рівні були. Зверталися з епілепсією, з жіночими болячками, просили повернути в сім’ю чоловіків.

 

Якщо в когось пропадали рідні, допомагав знайти або казав, де людина поділася. Не знайшов собі учня, все хотів, аби такий був, щоб людей більше любив, ніж гроші. Так у землю й закопали з тим знанням…» – розповідала мені вдова Нечая.

Він лікував травами, мазями, настоянками, знав безліч рецептів з народної медицини, використовував ритуали. При різних хворобах «приписував»… лагідний звук карпатського музичного інструменту – дримби.

Вважав, що нервові хвороби не підлягають лікуванню, екзему, псоріаз зцілював постом. Читав думки на віддалі, бачив долю людини за фотографією. Те, чому можна запобігти, казав, а те, що призначено долею – ні.

Щоб позбутися негативної енергії, Нечай на 12 діб йшов у глибоку печеру, де повністю вимикав пам’ять, дихання і поринав у інший світ.

 

А ще мольфар вмів розганяти хмари. Знав, коли буде смерть кожної людини, і знав, коли помре сам.

 Кажуть, що на календарі за рік до смерті обвів страшну дату червоним олівцем.

А на телефонні дзвінки відповідав, що приймає тільки до того дня.

Це сталося 15 липня 2011 року – ножа у шию йому встромив молодий львів’янин. Саме цього чоловіка мольфар першим запросив у свою хату.

ТРИМАЙТЕ ЧОРНОГО КОТА І СПОВІДАЙТЕСЯ СТАРОМУ СВЯЩЕННИКУ

Нечай залишив чимало порад, адже з першого погляду міг «прочитати» будь-яку людину.

● Женщина – то є велика сила світу. Вона спокушає красою чоловіка: і словом, і личком, і статурою свого тіла, і походкою, і голосом. Жінку треба шанувати, любити і не забувати.

● Коли маєте у себе вдома чорного кота, то ніяка відьма не може зробити нічого злого. Не зчередують вам корову, манну не відберуть у неї, молоко. І що б не підливали, прокляті всякі чари, то чорний кіт на себе забирає, як радар.

● Священники такі ж грішні, як і я. Треба сповідатися священнику, якому вже за вісімдесят, у якого духовний світ піднімається догори, а фізичний опускається. А не молодому, який ласим оком поглядає на дівку.

● Небезпечних людей можна визначити по зубах. Хто накладає руки на себе або на інших, має рідкі зуби. Великі і рідкі зуби є ознакою того, що людина садист. У кого зжаті зуби наперед, то любить сильно другий пол. У відьми кутні зуби довші від усіх.

● Якщо жінка хитра, як змія, то чоловік – «Альоша з водокачки», якщо жінка прибита мішком, то чоловік – хитрий.

● Коли кабанчика мають колоти, він забивається в куток, бо відчуває смерть. Хто родився під знаком кабанчика, у рік Щура, має велику інтуїцію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень