Як розблокувати телефон Самсунг з допомогою екстреного виклика?

Коли розблокувати девайс стандартними методами неможливо

Доволі часто екран смартфона блокується в той самий момент, коли потрібно терміново бути на зв'язку або скористатися якоюсь корисною функцією. Розблокувати девайс стандартними методами іноді буває неможливо. 

У таких ситуаціях на допомогу приходить спосіб розблокування через аварійний виклик. У цій статті ми розповімо, як ним скористатися та які можливості це дає користувачеві. В інтернет-магазині Цитрус усі охочі можуть купити телефон Самсунг будь-якої модифікації з офіційною гарантією бренду. 

Що таке екстрений виклик? 

Усі виробники смартфонів передбачають можливість викликати екстрені служби (швидку медичну допомогу, поліцію або пожежну службу) навіть якщо гаджет перебуває в заблокованому стані. Ця функція може врятувати коли:

  • власник забув свій PIN-код або пароль для входу в систему;
  • користувач не може розблокувати телефон із допомогою сканера відбитків пальців унаслідок важкої травми;
  • сканер обличчя не спрацьовує або немає можливості ним скористатися.

Також функція екстрених викликів дає змогу дізнатися інформацію про особу, яка потребує допомоги, включно із ПІБ, контакти родичів або друзів, певні медичні дані. Це стане можливим, якщо користувач зазначив цю інформацію в застосунку «Особиста безпека». 

Для того, щоби скористатися такою можливістю користувачу смартфона Samsung потрібно:

  1. Увімкнути дисплей пристрою, натиснувши на кнопку живлення або сенсор відбитків пальців.
  2. Зробити свайп (швидкий рух пальцем) на екрані у вказаному напрямку.
  3. Натиснути на кнопку «Аварійний виклик».
  4. На віртуальній клавіатурі, що з'явиться на екрані можна ввести будь-який необхідний номер. Нагадаємо, загальний екстрений номер для тих, хто перебуває в Україні — 112.

У режимі аварійного розблокування більшість функцій девайсу будуть доступними, включно із підключенням до інтернету. Це дає змогу користувачеві виконати певні термінові завдання. Наприклад, написати повідомлення в месенджері або передати файли.

Альтернативний метод

Цей лайфхак дає змогу отримати доступ до інтернету в ситуаціях, коли бездротові інтерфейси є недоступними через те, що екран заблокований. Він є особливо ефективним, коли ви розблоковуєте гаджет на базі Android через обліковий запис Google. Порядок дій наступний:

  1. Виберіть опцію «Екстрений виклик».
  2. Уведіть із клавіатури послідовність символів *#*#7378423#*#* і натисніть кнопку виклику.
  3. Далі послідовно тицніть на Service Test та Wlan.

Таким чином ви отримаєте можливість підключитися до інтернету на обмежений проміжок часу. Також є спеціальний застосунок для операційної системи Android — 4uKey. Він дає змогу взагалі скасувати функцію блокування головного екрану та скинути існуючий пароль. Втім, варто мати на увазі, що його використання може призвести до втрати персональної інформації власника.

Сподіваємося, що запропоновані нами методи допоможуть читачам вийти зі скрутного становища, пов'язаного із неможливістю розблокувати екран телефона із застосуванням стандартних інструментів.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень