Як правильно замочувати горох перед приготуванням, щоб він миттєво зварився

Є помилки, які часто допускають

Горох – корисний продукт, з якого виходить прекрасне пюре та суп. Боби дуже поживні і є потужним джерелом білків, проте варити його уміють не всі.

Як правильно і смачно зварити горох?

Перш ніж починати готування гороху, його треба замочити. Тоді він звариться швидше. Горох треба насипати в миску і залити прохолодною водою на 5-12 годин. Тоді він звариться за хвилин 40, а горох без замочування буде варитися близько 2 годин.

Потім поставте горох на середній вогонь і варіть 20 хвилин, знімаючи пінку.

Можна також у воду для замочування додати пів чайної ложки соди, це сприятиме швидшому розм’якшенню бобів.

В кінці варіння помішуйте горох частіше, щоб він не пригорів, а за 5 хвилин до виключення посоліть.  Готовий горох перебийте блендером і пюре вийде однорідним.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

У Рівному загубилася собака Луна

У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925

У Рівному шукають власників загублених ключів

Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415

Більше оголошень