Як правильно замочувати горох перед приготуванням, щоб він миттєво зварився

Є помилки, які часто допускають

Горох – корисний продукт, з якого виходить прекрасне пюре та суп. Боби дуже поживні і є потужним джерелом білків, проте варити його уміють не всі.

Як правильно і смачно зварити горох?

Перш ніж починати готування гороху, його треба замочити. Тоді він звариться швидше. Горох треба насипати в миску і залити прохолодною водою на 5-12 годин. Тоді він звариться за хвилин 40, а горох без замочування буде варитися близько 2 годин.

Потім поставте горох на середній вогонь і варіть 20 хвилин, знімаючи пінку.

Можна також у воду для замочування додати пів чайної ложки соди, це сприятиме швидшому розм’якшенню бобів.

В кінці варіння помішуйте горох частіше, щоб він не пригорів, а за 5 хвилин до виключення посоліть.  Готовий горох перебийте блендером і пюре вийде однорідним.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень