Як правильно давати гроші в борг і повертати їх: народні прикмети

Прикмети наших предків радять підходити до цієї справи правильно

Pexels/Karolina Grabowska

Як правильно брати гроші у борг

Якщо ви позичаєте у когось гроші, беріть їх лівою рукою. Прикмети свідчать, що тоді віддавати позичене буде легко. Люди, які беруть позикові гроші правою рукою, постійно відчувають проблеми з їх поверненням.

Брати в борг бажано великими купюрами. Вони символізують потужні потоки грошей. Така позика приверне до вас фінансові потоки і, відповідно, нові джерела прибутку.

Брати в борг — в принципі не дуже хороша прикмета. За старих часів вважали так: кожному дається за можливостями. Якщо на виконання вашого бажання або задоволення потреби у вас немає грошей, це означає, що ви ще не перебуваєте на тому рівні, який для цього необхідний.

Прострочені позики — дуже погана прикмета. Якщо ви не повертаєте борги, ви погіршуєте свою фінансову енергетику.

Як правильно давати гроші в борг

Прикмети рекомендують не робити цього «з рук в руки». Це приносить бідність як тому, хто позичає, так і тому, хто дає в борг. Для того, щоб уникнути негативу, покладіть купюри на будь-яку поверхню — стіл, крісло, тумбу. Нехай той, кому ви їх віддаєте, візьме їх сам.

Можливо, ви помічали в магазинах спеціальні ємності для грошей? Вони служать для цієї ж мети — прибрати негативну енергію з купюр і монет. Гроші проходять через безліч рук, і далеко не кожен власник володів позитивною енергетикою.

Прикмети радять віддавати купюри правою рукою. Ця прикмета до благополуччя.

Повертати борги краще дрібними купюрами. Великі символізують потужні потоки грошової енергії, з якими краще не розлучатися. Якщо ви будете віддавати тільки дрібні гроші, незалежно від їх суми це принесе прибуток в майбутньому.

Давати гроші в борг можна тільки з легким серцем — думайте про те, що все повернеться.

Коли не можна давати гроші в борг

За прикметами, гроші в борг не дають під час спадаючого Місяця. Ця фаза Місяця не підходить для грошових операцій взагалі і ваші гроші «витечуть» і не повернуться. 

Просити гроші в борг теж краще при зростальному Місяці. Так грошова енергія буде прибувати.

Не прийнято віддавати борги і давати в борг на початку тижня. Понеділок — найгірший день для цього. Це повір’я обіцяє злидні і розорення як боржнику, так і позичальнику.

Не дають в борг і не повертають борги також у неділю — цей день наші пращури відокремили від інших для заняття духовними справами, а не матеріальними труднощами.

Дати в борг у вівторок — стати боржником на все життя. Не можна віддавати борги в п’ятницю і суботу.

Існує тільки два сприятливих для позичання грошей дня тижня — середа і четвер.

Не дають і не беруть в борг під час церковних свят. Особливо негативне значення має це повір’я, якщо займатися цим на Різдво, Великдень, Благовіщення або Водохреще.

Небажано віддавати гроші після заходу сонця — це час нечистої сили, яка, як вважали пращури, тільки того і чекає, як би нашкодити людині.

Всі грошові операції краще проводити при денному світлі, найкраще підходить період від світанку до полудня.

Джерело: ukr-1.com

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень