Як перша буква імені впливає на вашу долю: значення символів

Від цього може залежати навіть більше, ніж ми думаємо...

Коли пара чекає на дитину, то ретельно готується, приділяючи особливу увагу імені малюка. Дехто навіть перечитує книги з іменами, вважаючи, що ім'я має бути не тільки красивим, а й мати хороше значення.

Ім'я дійсно може вплинути на долю людини. І важливу роль при цьому відіграє буква, з якої починається ім'я. Що ж означають різні букви і якими рисами характеру вони наділяють своїх володарів, розповідаємо далі.

Впевнені у собі лідери з егоїстичним і мстивим нутром

У цей список потрапили ті, чиє ім'я починається з букв А, Д, Ц, Ш, Е, Т і Я. Такі люди намагаються бути лідерами і люблять привертати до себе увагу. Вони впевнені в собі, відповідальні і завжди домагаються поставлених цілей. Їх вчинки часто можуть бути несподіваними і зухвалими. Однак у них заховався внутрішній егоїст, який не завжди готовий визнати власну провину навіть перед самим собою. До того ж, такі люди імпульсивні, образливі і не залишать просто так в спокої того, хто їм нашкодив – рано чи пізно на цю людину чекає розплата.

Активні люди, які прагнуть до кращого

Швидко досягти своїх цілей здатні власники імен, що починаються з букв Б, Ж, К, Н або Х. Вони не можуть сидіти на одному місці і завжди прагнуть до благополуччя й багатства. Вони справжні веселуни, а ще – неймовірно щасливі. Це, до речі, може бути вдячністю за їх надзвичайну працьовитість. Такі люди вимогливі до себе і можуть пристосуватися до будь-яких змін в житті. Але через такі зміни вони можуть прожити без справжніх друзів. Варто відзначити, що це їх не сильно засмучує, адже у них зовсім інші пріоритети.

Мудрі компаньйони з відмінною інтуїцією

Своєю надзвичайною мудрістю будуть захоплювати ті, чиє ім'я починається на одну з цих букв - В, Г, Є, М, Р або У. Такі люди творчі, можуть жити так, ніби мешкають у власному світі, ніби їхнє життя – космос. Вони оптимістичні і життєлюбні, намагаються уникати будь-яких конфліктів. Ці люди настільки добрі, що іноді ними можуть скористатися, адже їм складно сказати «ні» близькій людині. Для таких людей одним з головних є гармонія в будинку і в сім'ї.

Тактовні трудоголіки

З, Д, О, Ю і Г – це ті букви, які вкажуть на те, що вам потрібно більше відпочивати. Люди, чиї імена починаються з одного з цих символів надзвичайно працьовиті, розважливі і прагматичні. Вони мають особливу схильність до ведення бізнесу і можуть стати хорошими дипломатами.

Азартні і наївні коханці

У цей список потрапили ті, чиє ім'я починається з букв Л, І, П, Ф і С. Такі люди безтурботні. Вони азартні і можуть потрапити під чужий вплив, не завжди хороший. При чому такі люди будуть свято вірити у те, що вони все роблять правильно, а інші не бажають їм зла. Вся справа в їх наївності. Але крім цього, вони ще й занадто відкриті, що може їм серйозно нашкодити.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень