Як обрати дитячу коляску? Поради для майбутніх батьків

Аби перший дитячий транспорт був справді зручним

young-mother-walking-with-baby-stroller

Перед появою малюка на світ батьки намагаються купити все необхідне, щоб забезпечити комфорт та затишок чаду, щоб пізнавати світ навколо себе було веселіше. Одним з обов'язкових атрибутів стане перший транспорт немовляти. І це універсальні коляски для новонароджених. У наш час дитячі магазини пропонують чималий вибір. Тож яку вибрати?

Поради щодо вибору дитячих колясок.

Перше що варто розуміти це те, що варто враховувати не тільки комфорт малюка, а й батьків, щоб час проведений з малюком був в радість. Перед тим як купити дитячі коляски, варто розглянути види, які пропонують дитячі магазини.

  1. Універсальна коляска. Найпопулярніший варіант. Більшість батьків зупиняють своє рішення на цій категорії саме через їхню практичність. Особливість їх у, тому що вони включають 2 блоки (люлька і прогулянковий). Перший розрахований на малюків від народження до 5-6 місяців. Другий призначений для старших діток до 3 років.
  2. Коляска трансформер. Ще один практичний вибір. Різниця між цим варіантом та попереднім, у тому, що дані дитячі коляски не обладнані окремими блоками. Вони трансформуються з люльки в прогулянковий варіант, і найчастіше зручні в зберіганні, оскільки не займають багато місця.
  3. Прогулянкові коляски. Найлегший варіант розрахований на малюків з 6-7 місяців до 3 років.
  4. Коляски для двійнят. Якщо у Вашій родині два малюки – це Ваш вибір. Ця категорія забезпечить комфортну прогулянку з малюками та дозволить батькам тримати крихту «на виду».

Визначившись з категорією виробу, яка Вам підійшла, саме час дізнатися на які параметри варто звернути увагу.

  • Матеріал. Існує кілька варіантів: екошкіра та тканина. Обидва варіанти безпечні для малюка. Різниця між ними у практичності. Наприклад стерти пляму з екошкіри в рази простіше вологою серветкою ніж з тканини.
  • Територія користування. Важливий параметр, де Ви плануєте використовувати виріб. Наприклад для використання на міських вулицях краще вибрати маневровий варіант, з яким буде комфортно пересуватися галасливими вулицями міста. Для використання на проблемних ділянках дороги зверніть увагу на розмір коліс. Чим вони будуть більшими, тим краще буде прохідність виробу.
  • Амортизація. Однозначним плюсом будуть дитячі коляски з амортизацією. Вона дозволить пом'якшити рух коляски, наприклад, по бруківці. Малюк не стрибатиме під час пересування. Добре, якщо амортизацію можна регулювати. Зазвичай, це механізм, який знаходиться в області коліс.
  • Додатково. Сучасні коляски доповнюються великою комплектацією, яка включає все необхідне для комфортної прогулянки. Зазвичай це: дощовик, москітна сітка, накидка на ніжки, сумка для мами, кошик для речей та тримач для напоїв.

Купити коляску рекомендуємо до спеціалізованих дитячих магазинів. Оскільки саме тут Ви знайдете великий вибір сертифікованих дитячих колясок. Наприклад, в Бебімакс представлені популярні торгові марки, які вже встигли заручитися довірою щасливих батьків.

* - реклама

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень