Як носити речі без рукавів, якщо тобі за 50: поради стилістів (ФОТО)

Деталі, які додадуть зібраності образу

Стилістка Жаклін Вахіді вважає, що жінка у будь-якому віці може показувати свої руки, навіть хизуватися ними. Але існують декілька правил, які потрібно знати, щоб виглядати ефектно.

Обирайте сарафани з широкими лямками

Головна порада — шукати топи та сукні з широкими бретельками та вузькими проймами. Це забезпечить комфорт впродовж дня з використанням своєї улюбленої білизни. До того ж широкі лямки краще підтримують бюст.

Стилістка вважає, що якщо не вдається знайти готову річ з гарною посадкою, є два способи розв'язати проблему: або шукати моделі з широкими бретельками, або віднести сукню в ательє, де його перешиють під саме під вас.

Тканини, які тримають форму

На думку стилістів, ви ніколи не помилитесь, якщо зупините свій вибір на конопляній тканині, бавовні чи льоні — одяг з них буде не лише міцним, а й більш вишуканим у спекотний період, та тримати форму.

Надайте рукам свічення

Якщо ви продовжуєте тренуватися після 50 років, то ваші руки точно збережуть скульптурність та красу, — впевнена Жаклін. Проте не всі можуть витрачати час на фітнес. У цьому випадку вас врятує засмага.

Стилістка  Жаклін Вахіді радить використовувати автозасмагу: додати кілька крапель у свій улюблений лосьйон для тіла, щоб надати шкірі легкого природного сяйва.

Використовуйте аксесуари

Ще одна улюблена стратегія – це аксесуари, які відвертають увагу від верхньої частини рук: наприклад, ефектне намисто, кілька красивих браслетів.

Не думайте, що ви ховаєте руки. Поставтеся до аксесуарів як до способу створити більш збалансований образ, який до того ж підкреслюватиме вашу індивідуальність, — каже стилістка.

Джерело: prostoway.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень